Waarom heet holster holster?

De naam van de holster is een woord om een wapen te beschrijven. Das unterscheidet diesen Artikel von weiteren Produkten wie Autozitting Beschermer. Als u wilt holster kopen, wees dan niet een lui persoon en lees over de verschillende ontwerpen of lees de handleiding. U een holster kopen zonder de handleiding in welk geval u zien in de foto's het ontwerp en het materiaal van de holster.

Kel-Tec, het is geweldig! En het komt in de beste holster die ik tot nu toe heb gezien. Ik ben er erg blij mee. Papa Charlie heeft een zeer goede klantenservice. Ze zijn zeer behulpzaam bij mijn behoeften en zal antwoord op mijn vragen met gedetailleerde informatie. Ik kan deze jongens niet genoeg aanraden! De kwaliteit en het vakmanschap zijn uitstekend! Ik heb een Kel-Tec K9 holster gekocht voor mijn M&P 9mm 9mm 1911. De Kel-Tec holster is veel beter dan alle anderen die ik heb geprobeerd. Het voelt geweldig, is zeer duurzaam en houdt een goede hoeveelheid mags. Geweldig werk, jongens! Ik weet niet zeker of dit te maken heeft met het feit dat ik deze holster besteld bij het bedrijf, of als het mijn eigen voorkeur, maar ik hou ervan. Mijn 1911 heeft veel slijtage van holster gebruik, en de holsters die ik zelf zijn geweldig in het houden van het pistool en het houden van het opgesloten op zijn plaats. Waar moet ik bij het kopen van holster op letten? De Kel-Tec holster is comfortabel, maar het beweegt niet zo veel als sommige van mijn concurrenten, dus het blijft comfortabel. Ik kocht een Kel-Tec in maat M. Im Unterschied zu holster ist es daher spürbar durchschlagender. De lengte was geweldig, het pistool past mijn hand mooi en de holsters grip is geweldig. Ik beveel dit product aan iedereen die een 1911 heeft. Ik ben een grote fan van Kel-Tec, en ik was erg opgewonden om uit te proberen de Tactical, en ik ben blij om te zeggen dat de holster is geweldig! Ik ben al op zoek naar een holster die ik zou kunnen dragen comfortabel voor langere tijd en dit is het! Het pistool past als een handschoen! De grip is geweldig en het pistool is zeer comfortabel en gemakkelijk te houden op het pistool. Zeer gemakkelijk te verbergen, maar heeft nog steeds genoeg grip te gebruiken terwijl u onderweg bent.