Over Roos

Mijn vader vertelde me altijd over je producten en daar bewonder ik je echt voor. Je bent een echte patriot, en ik wil dat je slaagt. Uw motto, "Nooit stoppen met de beste" (mijn motto ook, toen ik een kind was) is de waarheid. Dus alsjeblieft, stop met het verspillen van je tijd met anderen. Ga je eigen spullen maken en zet het daar voor de wereld om te zien. Ik ben ook blij voor u dat ik in staat was om een aantal onderdelen te vinden voor mijn 1911. Al met al was ik erg blij. Nu is het tijd om mijn avonturen in de industrie voort te zetten, en de toekomst is zeer helder. Bedankt Roos!

De volgende tekst is gekopieerd uit het artikel. Het werd ook vertaald in het Nederlands, Duits en Zweeds, maar de Duitser is niet bewerkt, en de oorspronkelijke tekst en spelling is intact.

Ik wil graag wat informatie over het ontwerp van mijn pistool te presenteren. Dit is het resultaat van een jarenlang onderzoek.

Op sociale media vind je mij en sommige mensen in mijn sociale netwerk. De afgelopen jaren ben ik freelance gun blogger geweest voor een lokaal Nederlands nieuwsblad en sinds een paar jaar een webmagazine. In 2014 ben ik begonnen met de blog om mensen te helpen die een betere wapenmaker willen zijn, vooral voor de beginner. Na mijn eerste blogpost (in 2014) moest ik leren hoe ik een online bedrijf moest opbouwen. In 2015 kwam ik bij E&L Holsters. We zijn in 2016 begonnen met samenwerken en ik ben begonnen met het publiceren van de blog in 20

Het begon met de nieuwe serie over de holster en is uitgegroeid tot de meest populaire blog in de wereld. Nu, de blog is een full service, dus we krijgen allerlei aanbiedingen van allerlei mensen, dus het is mogelijk dat ik uw bestelling te maken, en ik niet altijd garanderen. Ik probeer allerlei vragen te beantwoorden, ik post de informatie over mijn holster en geef advies. In 2018 besloot ik de blog om te zetten in een boek.

Mijn Ebook, die heet "Holsters voor de praktische shooter". Het is niet mijn schuld als je er niet bekend mee bent. Ik wil het gewoon delen met mijn lezers om u te helpen op te halen een holster die geeft je de perfecte hoeveelheid comfort. Ik doe al het onderzoek voor het maken van een aankoop en geeft u mijn eerlijke mening over de beste holster voor uw lichaamstype.

Hola. Hallo, ik heb gelezen dat je in Amsterdam bent en ik was benieuwd naar je blog.

Ik ben net klaar met het lezen van uw "Praktische schieten, Holsters voor de Praktische Shooter" en ik denk dat ik een nieuwe favoriete holster. Ik gebruik een Kydex TPR voor een paar jaar nu. Echter, ik was zo onder de indruk van uw blog, die ik vond tijdens het onderzoek naar mijn volgende holster aankoop. Ik kan geen reviews van deze holster vinden, maar nadat ik je blog heb gelezen, zal ik zeker weer van je website kopen. Bedankt Rob Hallo, Rob, ik lees je blog en dacht dat ik zou wat info met u delen op mijn holster aankoop.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel dingen heb gedaan in de holster industrie. Ik wil delen met u een aantal van mijn ervaringen met mijn bedrijf en wat ik denk dat is een goede manier om het te doen. Het bedrijf waar ik mee werk, LCP genaamd, is een klein Belgisch bedrijf, met een nieuw businessmodel, dat begon met het maken van holsters. Ze bieden een aantal goede holsters. De eerste is de DTM. Het is een zeer mooie holster die twee riemen gebruikt, een voor u en een ander voor het wapen. Er zijn twee clips om het en ze zijn een beetje krap, maar niet zo slecht als de andere bedrijven. U het voor ongeveer € 50 krijgen. Als je veel winkelen krijgt u een goede prijs. U ook een holster krijgen voor minder dan €