Affiliate Disclaimer

Affiliate links zullen nooit worden gebruikt als een affiliate.

Affiliate links worden gebruikt om dezelfde reden affiliate programma's worden gebruikt, om inkomsten te genereren naar onze website 'holstervergelijk24.nl'. Het gebruik van affiliate links zal niet resulteren in enige winst van onze kant. Het doel van affiliate links is om het bewustzijn van het product op te bouwen, en om het te verkopen. Dit is het belangrijkste doel van een product advertentie in de eerste plaats. Het is ook belangrijk om te weten dat affiliate links zijn de enige manier waarop de advertentie van het product zal verschijnen op de website. Als we het product niet zelf verkopen en alleen linken naar de affiliate site voor onze website, zal het artikel nooit verschijnen in onze artikelbibliotheek (als je een account hebt bij onze site). Onze affiliate programma's garanderen geen specifieke verkoopprijs, en worden alleen gebruikt voor het verdienen van een kleine hoeveelheid geld. Als u ons affiliate programma wilt gebruiken voor uw eigen website of voor uw producten, laat het ons dan weten.

Houd er rekening mee dat je onze volledige disclaimer moet lezen om ons positieve feedback te kunnen geven, iets waar we veel tijd en moeite voor nemen. Uiteindelijk willen we zeggen dat dit een van de meest interessante projecten was die we in het verleden hebben gehad en we zullen in de toekomst weer op dit onderwerp terugkomen. We hopen dat u de nieuwe review leuk vindt en als u vragen heeft over dit project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Recensie door: GJ uit Nederland Ik wil u graag bedanken voor het feit dat u de tijd hebt gehad om uw project te delen. Ik ben blij dat je de tijd nam om ons te vertellen over je project. Uw site is geweldig! En ik wou dat ik een manier kon vinden om een aantal van je video's te nemen.